Filem Hichki Yang Hebat!


Okay… Violet dan geng Propa Rangers telah diberi peluang menonton wayang filem Hichki yang sedang hangat diperkatakan di media sosial. Filem dari Negara India yang sudah pun ditayangkan pada tahun 2017 ini mendapat perhatian di Negara kita, Malaysia. 

Pada 28 Mac 2018, Violet menonton wayang ini di TGV Jaya Shopping Centre, Petaling Jaya. Satu cerita yang sangat terbaik dan Violet memang sukakan penceritaannya. Sebuah kisah kehidupan yang dialami segelintir masyarakat yang kekurangan ekonomi pendapatannya. 


Kemudian, hadir seorang guru, Naina Mathur lakonan Rani Mukerji yang Violet sendiri puji kehebatan lakonannya menangani isu permasalahan anak-anak muridnya yang nakal sehingga menjadi orang yang berguna dan berjaya. Naina juga mengalami masalah Syndrome Tourette sedari kecil sehingga dewasa menyebabkan beliau pada mulanya diejek oleh anak muridnya. Namun, berkat kesungguhan Naina, mereka menyayangi dan menyanjungi gurunya itu.Violet tersentuh dengan setiap adegan file mini. Memang menyentuh jiwa dan terkesan di hati sehingga kini. Memang rasanya rugi benar jikalau anda semua melepaskan peluang untuk tonton filem hebat ini di pawagam.

Jadi, Violet dengan rasa bangganya menyeru untuk anda semua pergi tonton filem Hichki di pawagam berdekatan anda dan rasai detik pengalaman menarik bersama kisah file mini. 


So… Violet nak bagi berapa bintang ye…

 Dengan ini, Violet bagi
5/5
bintang

1 comments